• Slagingspercentage boven de 80%
  • Kleinschalig dus meer aandacht
  • Meer dan 75 jaar ervaring!
  • Erkende opleidingen

Actiebanner Landingspage

Met IMKO begint je toekomst als pedicure eigenlijk meteen al ... nu lekker actief aan de slag met je opleiding!

En dat werkt. Je ziet het aan onze hoge slagingspercentages en aan de succesvolle toekomst van onze studenten en cursisten. Bij IMKO leggen we de focus op je beroepshouding en wie je bent als persoon. Je vakman- of vakvrouwschap is minstens zo belangrijk als je praktische en theoretische kennis.

Title Daarom IMKO

Logo Home Kleinschalig en persoonlijk. De schoolomvang van IMKO is compact en daardoor persoonlijk. We werken kleinschalig, zodat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient. Er is altijd een IMKO bij jou in de buurt.
Logo Knippen Liever praktijk dan theorie. We gaan meer uit van je persoonlijke skills
dan van theorie. Praktijkkennis, dat vinden we belangrijk.
Logo Agenda Ervaren docenten. Onze ervaren docenten kennen de theorie en de praktijk. Zo bereiden ze je optimaal voor op het cosmetische verzorgingsvak.
Logo Kalender Klaar in 1 jaar! Bij IMKO rond je veel opleidingen binnen 1 jaar af. Want je wilt je toekomst in uiterlijke verzorging natuurlijk ’t liefst meteen in praktijk brengen!
Logo Nl Door heel Nederland. IMKO zit op 6 plaatsen in Nederland. Dus ook bij jou in de buurt! Kijk voor de dichtstbijzijnde IMKO-vestiging op imko.nl

 

Title Onze Pedicure Opleidingen