• Slagingspercentage boven de 80%
 • Kleinschalig dus meer aandacht
 • Meer dan 75 jaar ervaring!
 • Erkende opleidingen

Opleiding De ondernemende Medisch Pedicure

Voor een Medisch pedicure met een eigen praktijk is het van groot belang om het werk goed te kunnen organiseren en de bedrijfsmatige zaken voor elkaar te hebben. Het is belangrijk dat een Medisch pedicure financieel inzicht heeft, zich goed oriënteert op de markt, een eigen netwerk opbouwt en rendementsbesef heeft. Tijdens de cursus De ondernemende Medisch pedicure worden alle belangrijke zaken geleerd die nodig zijn voor een goede bedrijfsvoering. Met het in kunnen zetten van deze theoretische kennis in je pedicurepraktijk, zul je merken dat het ondernemen nog effectiever en efficiënter verloopt.

Voor wie

Starten als ondernemer in de voetverzorgingbranche. Waar moet je dan aan denken? Als je je dat afvraagt of je bent ooit een pedicurepraktijk gestart vanuit ambachtelijke overwegingen en wil nog meer rendement uit de praktijk halen, dan is het zaak deel te nemen aan de cursus De ondernemende Medisch Pedicure. De cursus De ondernemende Medisch Pedicure is bedoeld voor pedicures die in het bezit zijn van, of opgeleid worden tot, het vakdiploma Pedicure, afgegeven door een branche-erkend exameninstituut.

Ondernemersvaardigheden maken deel uit van de opleiding Medisch Pedicure die opleidt tot het branche-erkende diploma Medisch Pedicure. 

Samenvatting

5 dagdelen

ProVoet

In de cursus De ondernemende Medisch Pedicure worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • kwaliteitszorg
 • marktpositie
 • investeren
 • exploitatie en liquiditeit
 • marketing
 • persoonlijk
 • juridische begrippen
 • personeel en organisatie
 • informatie en communicatie op papier of digitaal
 • adminstratie

Onderdeel opleiding Medisch Pedicure

De cursus Nagelbeugeltechnieken is onderdeel van de opleiding Medisch Pedicure. Deze gehele opleiding bestaat uit 13 onderdelen die ieder als cursus zijn te volgen. Hierdoor is het mogelijk om het branchediploma Medisch pedicure in eigen tempo en passend bij de eigen situatie te behalen. Het branchediploma Medisch pedicure is erkend volgens het branchekwalificatie-dossier Medisch pedicure door het HBA (Hoofd Bedrijfschap Ambachten). Met dit diploma kan een Medisch pedicure zich laten registreren in het kwaliteitsregister voor de pedicure van ProCert.

Accreditatiepunten

Pedicures die de cursus De ondernemende Medisch Pedicure bij IMKO volgen, komen in aanmerking voor 12 accreditatiepunten, indien geregistreerd in het KRP.

De kosten van de opleiding De ondernemende Medisch Pedicure van Imko opleidingen zijn als volgt:

Incl.

Excl.**

incl.

2 termijnen van € 245

 


Bij betaling ineens krijg je 3% korting.

Tarieven kunnen door IMKO worden aangepast. De van toepassing zijnde tarieven zijn de tarieven op het moment van inschrijving zoals dan vermeld op het inschrijfformulier. Zie voor de actuele tarieven www.imko-college.nl. Termijnen kunnen uitsluitend via incasso. Op de cursusinschrijving zijn de Algemene Voorwaarden van IMKO van toepassing.

 

Tegemoetkoming in de opleidingskosten

Er bestaan verschillende mogelijkheiden om een tegemoetkoming in de opleidnigskosten te ontvangen. Voor u of uw werkgever zijn wellicht de opleidingskosten aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Daarnaast is er ook een mogelijkheid voor scholieren of ouders van scholieren een tegemoetkoming te ontvangen voor de opleidingkosten. Kijk voor meer informatie Fiscaal voordeel.

 

Studiefinanciering
Bij deze opleiding is geen studiefinanciering mogelijk.


**Indien van toepassing, bij examens gelden de kosten van de exameninstelling.

Brochure aanvragen Schrijf je nu in