• Slagingspercentage boven de 80%
  • Kleinschalig dus meer aandacht
  • Meer dan 75 jaar ervaring!
  • Erkende opleidingen
  • IMKO
  • »
  • IMKO Salons

IMKO Salons

undefined

Imko Salons

Bezoek jij regelmatig de kapper en schrik je elke keer weer van de prijs? Natuurlijk wil je er goed verzorgd uitzien, maar dan wel tegen  een betaalbaar tarief! Wij zijn het voordelige alternatief voor de reguliere kapper, schoonheidssalon en pedicuresalon.

IMKO is dé specialist als het om opleidingen in de uiterlijke verzorging gaat. Daarom  bieden wij  prima behandelingen voor een fractie van de prijs die je normaal zou betalen. Onze studenten zijn erg gemotiveerd en enthousiast en doen er alles aan om jou van top tot teen te verzorgen. Je kunt bij ons naar de kapper, maar je kunt ook terecht voor  schoonheidsbehandelingen en/of pedicure behandelingen. Als je in onze  salon komt, wordt vooraf  een prijsafspraak met je gemaakt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Je vindt onze salons  door heel Nederland, ook bij jou in de buurt! De IMKO Salons zijn een belangrijk onderdeel van onze opleidingen. Onze studenten leren immers het best in de praktijk, met echte klanten. Op alle vestigingen heeft IMKO deze salons ingericht. Al meer dan 30 jaar kunnen klanten hier terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen, tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Afspraak maken 

Het aanbod van behandelingen varieert per salon. Neem daarom altijd eerst contact op met de  salon om informatie in te winnen over jouw behandeling en om direct een afspraak in te plannen. Klik hieronder op de salon van jouw keuze. 

Amsterdam Utrecht Arnhem Breda Eindhoven Rotterdam

Behandelingen 

In de Imko Salons wordt alleen gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken en materialen. Wij werken uitsluitend met L’Oréal, het beste merk op het gebied van innovaties en haarverzorging. Hieronder zie je enkele voorbeelden van onze voordelige behandelingen. Bel naar de salon voor jouw mogelijkheden. Op basis van je wensen wordt er vooraf een prijsindicatie gegeven. Geen verrassingen en geen hoge kosten bij ons!

Kapsalon 

Knippen €10 Knippen & föhnen of watergolven €15
Permanenten inclusief knippen en stylen vanaf €35 Kleurspoeling €10
Haar verven vanaf €17,50 Coupe Soleil vanaf €17,50

Pedicuresalon

1e Behandeling inclusief voetonderzoek €15 Check-up behandeling €10
Voetbasis: nagels, eelt en/of likdoorn behandelen €10 Voetbasis luxe met parafinebad €13
Nagels lakken €5 Medisch pedicure vanaf €18

Beautysalon

Complete gezichtsbehandeling €20 Epileren of verven wenkbrauwen/wimpers €7,50
Onder- en bovenbenen harsen
€17,50 Oksels/onderbenen harsen €10
Lichaamsmassage €15 Manicure behandeling €10