• Slagingspercentage boven de 80%
  • Kleinschalig dus meer aandacht
  • Meer dan 75 jaar ervaring!
  • Erkende opleidingen
  • IMKO
  • »
  • IMKO Salons

IMKO Salons

Imko Salons

Bezoek jij regelmatig de pedicure en schrik je elke keer weer van de prijs? Natuurlijk wil je dat je voeten goed verzorgd zijn, maar dan wel tegen een betaalbaar tarief! Wij zijn het voordelige alternatief voor de reguliere pedicuresalon.

IMKO is dé specialist als het om opleidingen in de uiterlijke verzorging gaat. Daarom bieden wij prima behandelingen voor een fractie van de prijs die je normaal zou betalen. Onze studenten zijn erg gemotiveerd en enthousiast en doen er alles aan om jouw voeten goed te verzorgen. Verder wordt vooraf een prijsafspraak gemaakt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

De IMKO Salons zijn een belangrijk onderdeel van onze opleidingen. Onze studenten leren immers het best in de praktijk, met echte klanten. Op alle vestigingen heeft IMKO deze salons ingericht. Al meer dan 30 jaar kunnen klanten hier terecht tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Afspraak maken 

Het aanbod van behandelingen varieert per salon. Neem daarom altijd eerst contact op met de  salon om informatie in te winnen over jouw behandeling en om direct een afspraak in te plannen. Klik hieronder op de salon van jouw keuze. 

Amsterdam Utrecht Arnhem Breda Eindhoven Rotterdam

Behandelingen 

In de Imko Salons wordt alleen gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken en materialen. W Bel naar de salon voor jouw mogelijkheden. Op basis van je wensen wordt er vooraf een prijsindicatie gegeven. Geen verrassingen en geen hoge kosten bij ons!

Pedicuresalon

1e Behandeling inclusief voetonderzoek €15 Check-up behandeling €10
Voetbasis: nagels, eelt en/of likdoorn behandelen €10 Voetbasis luxe met parafinebad €13
Nagels lakken €5 Medisch pedicure vanaf €18